InstantTrust

Welkom om te winkelen

Zoekopdracht verfijnen

Resultaat: 0 producten

Sluiten

Winkelwagen

0 artikelen

Ontvang het GRATIS e-book: 'De mooiste jachthavens ter wereld'Download

 •  Gratis verzending vanaf €50
 •  30 dagen geld terug garantie & 2 jaar kwaliteitsgarantie
 •   Alleen verkrijgbaar in onze webshop
 •  Geschikt voor boten, campers en thuisgebruik

InstantTrust

Marine

 • Doodt alle virussen & bacteriën
 • Ontwikkeld in samenwerking met Philips
 • Energiezuinig
 • Zuivert chemicaliënvrij
Bekijk oplossingen Meer informatie

 Niet goed, geld terug !

De vijf grootste voordelen van InstantTrust Marine

The InstantTrust

Wat mensen zeggen

Prima service, goed voorgelicht en zelfs nog waterpomp advies gekregen. Systeem heeft een seizoen gedraaid en geeft een goed gevoel.

Jeroen van Mil

Als onderhoudsbedrijf van schepen kom ik veel verontreinigde boordwatersystemen tegen. Het water wat uit de kraan komt lijkt vaak schoon, maar niets is minder waar! Bij het winterklaar maken van schepen wordt het boordwatersysteem leeggeblazen en wat er dan uit de leidingen komt… hier wilt u niet van drinken! Bij schepen met een InstantTrust Marine drink ik echter gerust een kopje koffie!

Philip Erkens from Yacht Service Erkens

Het is moeilijk te zeggen hoe het apparaat functioneert; als het dat goed doet, merk je er immers niets van. Aangezien het een product van Philips is, met een goede productondersteuning, heb ik daar echter wel vertrouwen in. Ik heb de lamp verbonden met een aparte kraan; de leiding heb ik “geknepen” met een extra in-line filter om de maximumcapaciteit van de lamp niet te overschrijden.

Bart Roelink

Onze blog artikelen

 • Kapitein Haddock aan het woord

  Wij van InstantTrust Marine troffen onlangs kapitein Haddock (bekend van de Kuifje stripboeken) tijdens een watersportevenement. We raakten aan de …

 • De langste jachten ter wereld

  De top 10 langste jachten van 2014

  Je hebt boten, je hebt jachten, en je hebt megajachten. Ze onderscheiden zich, naast hun grootte, door de extreme luxe …

 • vervuilde jachthaven

  10 ergernissen op jachthavens

  Hieronder staan 10 ergernissen opgesomd die watersporters beleven op jachthavens. Over het algemeen ergeren watersporters zich steeds minder en genieten …

Niet goed? Geld terug!

U wilt schoon en veilig water op uw boot.

Hiervoor bieden wij twee basispakketten; een systeem met kraanfilter en een systeem met in-line filter.
Onderstaande tabel legt het verschil uit tussen de twee filters en helpt u bij de keuze voor het meest geschikte basispakket.

Verschil kraanfilter en in-line filter 

                                                                                   Bekijk product                      Bekijk product

Wilt u de InstantTrust Marine zonder filter bestellen? bekijke deze dan hier

U wilt schoon en veilig water in uw camper of caravan.

Hiervoor bieden wij twee basispakketten; een systeem met kraanfilter en een systeem met in-line filter.
Onderstaande tabel legt het verschil uit tussen de twee filters en helpt u bij de keuze voor het meest geschikte basispakket.

Verschil kraanfilter en in-line filter 

                                                                                   Bekijk product                      Bekijk product

Wilt u de InstantTrust Marine zonder filter bestellen? bekijke deze dan hier

Onze certificaten


Altijd schoon drinkwater aan boord!

Chemicaliënvrij water zuiveren tot drinkwater door middel van ultraviolette straling i.c.m. een omgekeerde osmose filter. Waterzuiveringstabletten en voorverpakt water aan boord zijn vanaf nu verleden tijd!

          - Chemicaliënvrije waterzuivering
          - Desinfectie binnen een milliseconde
          - Eenvoudig en compact

InstantTrust Marine product

De InstantTrust Marine

In samenwerking met Philips is de InstantTrust Marine tot stand gekomen. Een compact apparaat dat, in tegenstelling tot concurrerende producten zoals de Seagull IV, water desinfecteert door middel van UV-straling. InstantTrust Marine werkt bovendien zonder enig gebruik van chemicaliën. Het is dé oplossing voor schoon, veilig en smakelijk drinkwater aan boord. Het met grote regelmaat verversen en reinigen van de watertank op uw boot, het aanhouden van een voorraad flessen mineraalwater en het gebruik van waterzuiveringstabletten aan boord is met InstantTrust Marine verleden tijd. Eenvoudig zelf water zuiveren aan boord is nu bereikbaar voor particulieren.

Baanbrekende innovatie 

InstantTrust Marine is een baanbrekende innovatie op het gebied van waterdesinfectie aan boord. Water dat van de drinkwatertank naar een tappunt wordt gepompt, passeert onderweg een holle Philips UV-C lamp die binnen een milliseconde een einde maakt aan alle micro-organismen. Een omgekeerde osmose filter bestaand uit een membraan met actieve kool verwijderd, indien gewenst, vervolgens verdere microverontreinigingen. Zo heeft u zuiver gemineraliseerd drinkwater, geschikt voor consumptie en koken. Meer weten over het eenvoudig water zuiveren tot drinkwater met de InstantTrust Marine, bezoek dan onze ‘werking’ pagina.

InstantTrust Marine kind drinkt water

Van vervuild naar schoon water

Vervuild water erin, schoon water eruit, onafhankelijk van de temperatuur. De InstantTrust Marine is compact en past overal waar u de desinfectiemodule wilt installeren. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten, werkt op zowel 12 als 24 volt, desinfecteert tot 12 liter per minuut en levert geen drukverlies op. Het in-line en het kraanfilter hebben enigszins impact op de waterstroom, maar bij bijvoorbeeld het vullen van een glas water is dit nauwelijks merkbaar.

Betrouwbaar drinkwater voor iedereen aan boord

Bent u, net als ons, ook overtuigd van de onmiskenbare voordelen van de InstantTrust Marine? Zoek dan niet verder en gun uzelf de uiterst scherp geprijsde InstantTrust Marine! Wij vinden immers dat iedereen ‘instant’ betrouwbaar drinkwater aan boord verdient.